maanantai 1. helmikuuta 2016

Educa-messuilla


Koulumme oli Educa-messuilla esittelemässä kansainvälistä toimintaa. Mukana oli innokkaita ja rohkeita oppilaita: Kahdeksasluokkalaiset Iimaan, Melanie, Maisa ja Aamina nykäisivät ohikulkijoita hihasta ja kertoivat koulumme digitaalisista eTwinning-projekteista, joihin suuri osa koulumme oppilaista on tavalla tai toisella tämän lukuvuoden aikana osallistunut. Ipadien avulla projektien ja koulumme blogin esittely kävi kätevästi.
Kuva: opetusviraston viestintä Raija Kaljunen
Neljännen luokan ranskanlukijat saivat osallistua messuille Facetimen kautta. Virtuaalitapaaminen sujui hilpeissä tunnelmissa ja antoi esimakua siitä, millaista olisi jutella kasvokkain toisella puolella Eurooppaa asuvien koululaisten kanssa.

Tytöt pääsivät opetusviraston toimittajan haastatteluun. He kertoivat kameran edessä kotitalouden ja englannin tuntien yhteisestä videoprojektista espanjalaisen ystäväkoulun kanssa.


Launtaina koulua edustivat messuilla Kirsi ja Kiti, ja päivän anniksi laskettakoon kutsu kirjoittaa opetusviraston blogiin juttu koulumme projekteista. Hienoa, että Itis saa olla mukana edistämässä kansainvälisyyttä!

1 kommentti:

Jouni Leivo kirjoitti...

Hei, hieno blogi-juttu! Oli kiva lukea ja kiitos teille kaikille!
t. Jouni