tiistai 26. tammikuuta 2016

Koulumme mukana Educa-messuilla 29.1. ja 30.1.

Globaali koulu -hanketta esitellään Educa-messuilla Helsingin koulut ja päiväkodit -osastolla perjantaina klo 12-14 ja lauantaina klo 10-12 -tule tutustumaan kansainvälisiin projekteihimme!


Perjantaina mukaan messuilemaan lähtee kahdeksannen luokan oppilaita. Hankkeeseen voit tutustua myös Prezi-esityksemme avulla.

   

Globaalin koulun toimintaa syksyllä 2015 

·         Liityimme eTwinning-palveluun ja lähdimme mukaan erilaisiin kansainvälisiin projekteihin.
·         Syksyn aikana 4.–9.-luokkalaiset ovat tehneet kansainvälistä yhteistyötä yli 30 koulun kanssa. Monissa projekteissa yhdistyy useampi oppiaine ja mukana on eri luokka-asteiden oppilaita. 
·         Yläkoulun tytöille alkoi Mediakerho, jossa oppilaat tekivät lyhytelokuvia ja loivat koululle uuden blogin www.itakpk.blogspot.fi  
·         Oppilaiden käyttöön on saatu uutta teknologiaa, esim. iPadeja ja robotiikkaa. Hankkeeseen liittyy myös langattoman verkon parantaminen ja pilvipalveluiden käyttöönotto.
·         Koulutusta opettajille: mm. koodaus ja iPad-sovellukset 
·         Lukuvuonna 2015–2016 koulullamme toimii hankkeen kehittäjäopettajana S2-opettaja. Kielitietoisen koulun ideoita on koottu blogiin www.kielitietoinenkoulu.blogspot.fi

Ei kommentteja: